Verward persoon aangehouden in Emmen

Hulpdiensten hebben hun handen sinds 08.00 uur hun handen vol gehad aan een verward persoon. Die schopte aan de Baander in Emmen de nodige stennis. Zo is er onder andere een raam van het appartementencomplex ingegooid en de vrees bestaat dat het daar niet bij zou blijven.
De man is aangehouden, meldt de politie. “De man is uit het pand en overgebracht naar het politiebureau. Daar gaan we in gesprek over verdere hulpverlening”, laat een politiewoordvoerder weten.

Speciaal team

Een politiewoordvoerder liet eerder weten dat het aantal hulpdiensten is opgeschaald om de verwarde persoon de juiste hulpverlening te kunnen bieden. Naast de politie waren ook de brandweer en een speciaal arrestatieteam (DSI, red.) in Emmen aanwezig. Volgens de politiewoordvoerder was “daar alle aanleiding voor”.

Foto: RonefMedia Producties
Bron tekst: Rtv Drenthe

Gerelateerde artikelen

Auto raakt van A37 bij Veenoord

112NieuwsDrenthe

Ernstig ongeval aan de Kolonieweg in Havelte

112NieuwsDrenthe

Horeca-panden Emmen ontruimd na gaslek

112NieuwsDrenthe