Flink aanpoten op afhaallocaties voor food

Het is vandaag flink druk op de afhaallocaties van ketens en restaurants in Nederland. Dit komt doordat er geen restaurants en andere eetgelegenheden open zijn tijdens kerst en er alleen afgehaald kan worden.

Zo ook in Emmen waar het bedrijf Kippie voor vandaag een speciale afhaal locatie heeft geopend in het voormalige pand van de Bart Smit. Een winkelier aan het plein in het overdekte centrum liet weten dat er de gehele dag al drukte is voor de afhaal locatie. Voor de deur stonden op verschillende tijdstippen een 50 tot 100 personen te wachten op hun vooraf bestelde producten.

Foto: Romano Neef/RonefMedia
bron tekst: NieuwsEmmen

Gerelateerde artikelen

Auto raakt in de sloot aan de Oude Weerdingerdijk in Nieuw-Weerdinge

112NieuwsDrenthe

Twee jongens (14 en 16 jaar oud) aangehouden voor mishandeling op camping in Wezuperbrug

112NieuwsDrenthe

Politie zoekt eigenaar fiets die mogelijk van diefstal afkomstig is

112NieuwsDrenthe