Werken bij de brandweer, zonder je huidige baan op te geven? Brandweer IJsselland zoekt nieuwe brandweermannen en -vrouwen voor 26 kazernes

De Brandweer IJsselland is op zoek naar nieuwe vrijwillige brandweermannen en -vrouwen in onder andere Balkbrug, De Krim, Giethoorn, Nieuwleusen, Oldemarkt, Steenwijk, Vollenhove en Zwartsluis.

Voor 26 kazernes zoekt Brandweer IJsselland mensen die zich via de brandweer in willen zetten voor de samenleving.

De wervingscampagne #watdoejijover4minuten is vandaag gestart en duurt tot vrijdag 26 november. Naast de regionale campagne delen meerdere brandweerposten eigen berichten via social media en organiseren ze activiteiten om een indruk te geven van de gang van zaken bij de brandweer.

Informatiebijeenkomsten

Op 8, 9, 10 en 11 november zijn er informatiebijeenkomsten in de kazernes van Steenwijk, Zwartsluis, Raalte en Ommen. Wie interesse heeft voor zo’n bijeenkomst kan zich aanmelden via brandweer.nl . Op deze site staat ook een informatiegids waarin te lezen is wat het betekent om brandweervrijwilliger te zijn. Naast een goede lichamelijke en geestelijke conditie is het ook belangrijk om overdag beschikbaar te zijn voor inzetten.

Foto: 112nieuwsdrenthe.nl

Gerelateerde artikelen

Emmer dronevliegers gaan vermisten opsporen

112NieuwsDrenthe

Bestuurder ziet voertuig over het hoofd in Ter-Apel

112NieuwsDrenthe

Boeren zetten protestacties voort in Wijster en Gieten

112NieuwsDrenthe