16 oktober 2021

112 Nieuws Drenthe

Het laatste nieuws van Drenthe!

Uitslaande brand verwoest schuur bij woonboerderij op Erica

In Erica is een schuur bij een woonboerderij woensdagavond verwoest door een uitslaande brand. Even voor 23:00 uur ontstond er door een nog onbekende oorzaak brand in een schuur aan de Veenschapswijk in het dorp, waarna alarm werd geslagen. Brandweerkorpsen uit Emmen, Klazienaveen, Emmer-Compascuum, Schoonebeek en Zwinderen rukten uit om het vuur te bestrijden.

Volgens een woordvoerder van de brandweer werd alles op alles gezet om te voorkomen dat de vlammen ook grip zouden krijgen op het woonhuis naast de schuur. Er vielen in ieder geval geen gewonden, wist de brandweer te melden. “Toen de brand uitbrak waren er geen mensen of dieren in de schuur aanwezig. Wel staan er voertuigen en ander materieel in de schuur”, aldus de woordvoerder.

Door de brand kan de omgeving hinder ondervinden van de nodige rookontwikkeling.

Foto: Romano Neef/RonefMedia
bron tekst: Rtv Drenthe

%d bloggers liken dit: