Auto gevonden in Beilervaart tussen Beilen en Hoogersmilde

In de Beilervaart tussen Beilen en Hoogersmilde is vanmiddag een auto gevonden. Rond vier uur zagen politieagenten bandensporen, een omvergereden paal en brokstukken van een auto in de berm en het water liggen. Na een zoektocht vonden duikers van de brandweer het voertuig. Er bleek niemand in te zitten.

Door de dikke laag eendenkroos was de auto zelf vanaf de kant niet te zien. Ondanks de groene drab hadden duikers van de Drentse en Groningse brandweer hem snel gevonden en is hij uit het water getakeld. Brandweerlieden hebben daarna voor de zekerheid met een sonarboot nog verder gezocht naar eventuele slachtoffers, maar niks gevonden.

Behalve de brandweer en de agenten, kwamen ook een ambulance en een traumaheli uit voorzorg naar de plek waar de auto werd gevonden. De politiehelikopter heeft geholpen bij het afspeuren van de omgeving. Het is nog niet duidelijk of de auto als gevolg van een ongeluk in het water is beland of daar is gedumpt.

De politie meldt op Facebook en Instagram dat ze op zoek is naar de bestuurder. Ook vraagt ze mensen die meer weten zich te melden.

Foto: 112nieuwsdrenthe.nl
Bron tekst: Rtv Drenthe

Gerelateerde artikelen

Volvo gestolen vanaf parkeerplaats in Emmen

112NieuwsDrenthe

Automobilist gewond bij aanrijding in Emmen

112NieuwsDrenthe

Auto botst tegen boom bij Coevorden: bestuurder gewond

112NieuwsDrenthe