24 juni 2021

112 Nieuws Drenthe

Het laatste nieuws van Drenthe!

Meerdere doden bij zwaar ongeluk op de N34 bij Borger

Bij een zwaar ongeluk op de N34 bij Borger zijn vanavond zes auto’s op elkaar gebotst. Daarbij zijn meerdere inzittenden om het leven gekomen, meldt de politie.

In totaal zijn er negen personen betrokken bij het ongeluk, de politie komt later met meer informatie over de slachtoffers. In ieder geval twee auto’s zijn bij de botsing gekanteld in de berm beland. De omgeving ligt bezaaid met brokstukken.

Hulpdiensten zijn massaal naar de plek van het ongeluk gekomen. Meerdere ambulances, de brandweer en de politie zijn aanwezig. Ook de traumahelikopter is inmiddels geland. De politie roept op om de hulpdiensten de ruimte te geven. De N34 is afgesloten in beide richtingen.

Foto’s: Romano Neef/RonefMedia
Bron tekst: Rtv Drenthe

%d bloggers liken dit: