10 april 2021

112 Nieuws Drenthe

Het laatste nieuws van Drenthe!

Auto raakt te water in Emmer-Compascuum

(deze tekst is getyped door brandweer Emmer-Compascuum)

Afgelopen nacht zijn wij om 3:21 opgepiept voor een auto ter water. Tijdens het aanrijden kregen wij van de meldkamer door dat het adres aan het Hoofdkanaal oostzijde zou zijn en mogelijk nog één persoon in het voertuig aanwezig zou zijn. Toen wij ter plaatse kwamen bleek dat de auto al afgedreven naar de de andere kant aan de westzijde. Hierop zijn wij snel gekeerd en naar de andere kant gereden.
Eenmaal ter plaatste bleek dat het slachtoffer al uit de auto was en aan de kant lag en werd daar opgevangen door onze brandweercollega die opweg was naar onze kazerne voor deze uitruk. Het slachtoffer is in aller waarschijnlijkheid in eerste instantie door een omstander uit de auto geholpen die zich vervolgens aan de andere kant van het kanaal bevond. Zowel de duikers van Emmen als de HV1 zijn ter plaatse gekomen waarbij de duikers de berger nog hebben geassisteerd om de auto te bergen.
Het slachtoffer is met onbekend letsel meegenomen door de ambulance.

Foto: Fox Eye Press
Bron tekst: Brandweer Emmer-Compascuum

%d bloggers liken dit: