27 september 2021

112 Nieuws Drenthe

Het laatste nieuws van Drenthe!

Ongeval met veel schade op de Boslaan in Emmen

Emmen – Op de kruising Boslaan met de Ememrhoutstraat in Emmen zijn maandagavond 5 oktober twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen.

De inzittenden van de voertuigen kwamen met de schrik vrij. Één van de inzittenden van een voertuig is ter plaatse gecontroleerd door het ambulance personeel nadat deze klachten had opgelopen tijdens het ongeval.

Het ongeval heeft kunnen ontstaan door een onoplettendheid van één van de bestuurders. Deze dacht dat de weg die volgens de borden nog afgesloten zal zijn nog was afgesloten. Echter bleek deze weg al weer toegankelijk voor het verkeer waar de bestuurder geen rekening mee had gehouden. De zwaar beschadigde voertuigen zijn afgesleept door een bergingsbedrijf. Het verkeer ondervond ter plaatse hinder van het ongeval.

Foto: FoxEye Press
Bron tekst: NieuwsEmmen

%d bloggers liken dit: