26 oktober 2020

112 Nieuws Drenthe

Het laatste nieuws van Drenthe!

Grote hoeveelheid afval gedumpt aan de Schansstraat in Emmen

Emmen – De politie is op zoek naar getuigen die hebben gezien dat er langs de Schansstraat in Emmen een grote hoeveelheid afval is gedumpt.

Het afval werd op zondag 27 september aangetroffen. De getoonde foto van de politie laat zien in welke hoeveelheid er afval in de natuur is gegooid. Daarnaast doet de politie de oproep aan getuigen om zich te melden. Dit kan via telefoonnummer: 0900-8844.

De politie rekent er op de dader te kunnen achterhalen en de schoonmaakkosten en een boete¬† te kunnen toeschrijven aan de eigenaar van het afval. “Dit is in ieder geval niet de juiste manier om van het afval af te komen.” laat de politie in een statement weten.

Foto: Politie
Bron tekst: NieuwsEmmen

%d bloggers liken dit: