26 oktober 2020

112 Nieuws Drenthe

Het laatste nieuws van Drenthe!

Vijftien corona besmettingen bij handbalclub Hurry-Up in Zwartemeer

Zwartemeer – Bij handbalclub Hurry-Up in Zwartemeer zijn vijftien mensen besmet geraakt met het coronavirus.

Het gaat om tien spelers van de hoofdmacht en vijf spelers van de a junioren. Alle vijftien gevallen zijn positief getest op het coronavirus. Via de website van de sportvereniging is bekend gemaakt dat alle activiteiten een week lang worden afgelast door de club. Hieronder vallen ook alle wedstrijden en trainingen. Hierdoor gaat de wedstrijd van Hurry-Up tegen Volendam ook niet door.

Vorige week werd de eerste persoon positief getest binnen de vereniging. De spelersbus die toen onderweg was naar Panningen moest direct terug naar Zwartemeer. De wedstrijd die dit weekend tegen Aalsmeer gespeeld zal worden was hierdoor en door een tweede besmetting binnen de club al afgelast.

Foto: Pixabay
Bron tekst: NieuwsEmmen

%d bloggers liken dit: