26 oktober 2020

112 Nieuws Drenthe

Het laatste nieuws van Drenthe!

Politie stuit op drughandel na overlastmeldingen in Emmen

Emmen – Na meerdere overlastmeldingen van burgers is de politie in Emmen en omgeving een onderzoek gestart naar de handel in verdovende middelen in en rondom Emmen.

De politie heeft in dit onderzoek woensdag 23 september een 40-jarige man uit Emmen op heterdaad kunnen aanhouden. De man wordt er van verdacht in het bezit te zijn van drugs en handel in harddrugs. Ook heeft de politie hierbij een zoeking gedaan in een woning aan de Emmensstraat in Emmen. Bij deze zoeking werd een grote hoeveelheid contant geld gevonden. Daarnaast werd er een grote hoeveelheid harddrugs aangetroffen. De politie laat weten nog volop bezig te zijn met het onderzoek en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Foto’s: Stock (FoxEye Press)
Bron tekst: NieuwsEmmen

%d bloggers liken dit: