Scooter in de brand gestoken op speelveldje Emmermeer, politie zoekt getuigen

Emmen – In de wijk Emmermeer in Emmen is maandagavond 21  september een scooter in de brand gestoken. De politie is op zoek naar de daders van deze scooterbrand.

Het voertuig werd in de in de brand gestoken op een speelveldje aan de wegen Valtherzandweg en de Nijkampenweg. Op de brand kwamen kinderen af die door omstanders weer op afstand waren gestuurd. Vlak daarna ontplofte de benzinetank en liep het speelveld forse schade op.

Ter plaatse heeft de politie het een en ander onderzocht. Daarnaast zijn ze op zoek naar getuigen, camera beelden uit de omgeving waar mogelijk het voertuig op staat of personen die meer weten van deze scooterbrand. Mocht u meer informatie hebben dan kunt u contact op nemen met de politie via 0900-8844.

Foto’s: Romano Neef/RonefMedia
Bron tekst: NieuwsEmmen

 

Gerelateerde artikelen

Wolkbreuk in Emmen: straten staan blank en lekkage in verloskamers

112NieuwsDrenthe

Voertuigen botsen op de Rondweg in Emmen

112NieuwsDrenthe

Forse schade bij ongeval tussen twee auto’s in Emmen

112NieuwsDrenthe