Twee ongevallen op N34 bij Emmen met minstens zes gewonden twee traumahelikopters ter plaatse

Op de N34 tussen de afslagen Emmen Rondweg en Emmen Centrum zijn twee ongelukken gebeurd, vlak bij elkaar. Er zijn meerdere auto’s bij betrokken. Er zijn ten minste zes gewonden. Enkele personen zitten bekneld.

Er zijn twee traumaheli’s (een uit Eelde en een uit het Noordbrabantse Volkel) ter plaatse om eerste hulp te verlenen. De brandweer uit Emmen en Sleen verleent assistentie bij het bevrijden van de slachtoffers uit hun auto’s.
De N34 is afgesloten tussen de afslagen Emmen Rondweg en Emmen Centrum was urenlang afgesloten.

De drie mannen uit de eerste auto zijn allen met diverse verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het is op dit moment nog niet duidelijk wie er heeft gereden.

In de tweede auto zaten een 35-jarige man, 13-jarige jongen en 41-jarige vrouw uit Groningen. De vrouw is eveneens met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. In de derde auto zaten een 55-jarige man en 45-jarige vrouw uit Borger-Odoorn. Beide zaten bekneld en zijn met behulp van de brandweer uit de auto bevrijd en eveneens naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is dus nog in onderzoek.

Foto”s: Romano Neef

Bron tekst: Van oost Media

Gerelateerde artikelen

Bij een ongeval op de Annerweg in Anloo zijn twee auto’s op elkaar gebotst.

112NieuwsDrenthe

De brandweer rukt uit voor autobrand in Nieuw-amsterdam

112NieuwsDrenthe

Schoorsteenbrand in Zwartemeer aan de Kamerlingswijk WZ

112NieuwsDrenthe